Дівчата грають у футбол - Форум

[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Общий форум » Обсуждения » Дівчата грають у футбол (жіночий футбол Чернігів)
Дівчата грають у футбол
oformlenueДата: Понеділок, 23.04.2012, 21:43 | Повідомлення # 1
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Статус: Offline
Відбулась першість Борзнянського району з футболу серед дівчат на районному стадіоні «Колос». Захід проводили в рамках відзначення Року спорту та здорового способу життя, повідомляє обласний осередок Національного олімпійського комітету.

На старт вийшли 13 дівочих колективів. На попередньому етапі змагань відбулися ігри в підгрупах, а потім за олімпійською системою «програв-вибув» визначилися фіналісти.
Як і передбачалося, у фінальному поєдинку зійшлися кращі на сьогодні команди - дівчата гімназії ім. П.Куліша м. Борзни та Прачівської ЗОШ І-ІІІ ст. Це і не дивно, адже в складах обох команд виступають гравці, які неодноразово ставали переможцями і призерами обласних змагань.
Захоплюючий і безкомпромісний поєдинок завершився нульовою нічиєю, а ось в серії пенальті перемогли сільські дівчата, які, до речі, чемпіонами району стали вже вчетверте. Бронзові нагороди - у дівчат із Берестовецької загальноосвітньої школи.
В рамках Спортивних ігор Борзнянщини серед навчальних закладів І-ІІ ст. відбулися змагання з міні-футболу. Боротьбу за нагороди вели 6 колективів фізкультури. Вперше звання чемпіонів вибороли школярі села Забілівщина, які у фіналі з мінімальним рахунком 1:0 здолали однолітків із Малої Загорівки. Третє призове місце зайняли футболісти Галайбинської ЗОШ.

http://www.sip-cn.org.ua/1473-dvchata-gryut-u-futbol.html
 
Форум » Общий форум » Обсуждения » Дівчата грають у футбол (жіночий футбол Чернігів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: