Так в чём же "вина" гендера? - Форум

[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Общий форум » Обсуждения » Так в чём же "вина" гендера?
Так в чём же "вина" гендера?
НатальяДата: Субота, 17.09.2011, 19:31 | Повідомлення # 1
Група: Модератори
Повідомлень: 44
Статус: Offline
Один сайт разместил такое сообщение. " Щороку вбивають мільйон молодих індусок. В Індії дівчат часто піддають різкому хірургічниму втручанню зміни статі. Нещодавно з’ясувалося, що в Індор за бажанням батьків лікарі проводять хірургічні операції зміни статі. За рік у найкращих клініках міста проводиться близько 200-300 таких операцій. Родина вирішує про зміну статі дівчинки. В Індії кожна дівчинка є небажаною дитиною, оскільки потрібно забезпечити її приданим та організувати заміжжя. Операції зі зміни статі проводять дівчаткам віком від одного до п’яти років. За таку операцію сім’я платить три тисячі доларів. Їм повідомляють, що такий «хлопчик» в результаті зміни статі буде безплідний та звичайно імпотент. В Індії відсутні адекватні закони, які б захищали дітей від такого втручання і забороняли лікарям проводити такі операції. Здавна відомо про бажання родин мати нащадків лише чоловічої статі, яке зумовлене заплутаними традицями. Відповідно до традицій, син повинен піклуватися і заробляти гроші на сім’ю, а дочка має бути забезпечена приданим і віддається родині чоловіка. В Індії юридично заборонено широко використовувані аборти ненароджених доньок, проте це роблять нелегально. Не є рідкістю відсутність турботи про своїх доньок, що проявляється у гіршому харчуванні або навіть голодуванні, а також у відсутності освіти. Серед дітей віком до шести років переважають хлопчики – їх на сім мільйонів більше, ніж дівчаток. За матеріалами Radio Watykańskie "
На коментарий гостя сайта, что это и есть последствия гендерного насилия, авторы сайта ответили следующее: "Традиции были веками, но сто лет назад никто не пытал этих девочек переменой пола! А вот как появилась теория гендера тут то и выяснилось что можно менять пол мальчика на девочку и т.д. – ведь согласно этой теории гендер можно менять! Из-за этой теории и появились эти жуткие клиники по перемене пола. Благодаря этой теории в головах людей сформировались мысли что можно так покалечить своего ребенка и решить проблему! Менять пол – этого не могло быть даже в самых «запутаных традициях», таким образом даже самые «запутанные традиции» гораздо адекватнее и гуманнее концепции гендера."
ПРИСОЕДИНИТЕСЬ К ОБСУЖДЕНИЮ. ТАК В ЧЁМ ЖЕ "ВИНА" ГЕНДЕРА?
 
НатальяДата: Субота, 17.09.2011, 19:36 | Повідомлення # 2
Група: Модератори
Повідомлень: 44
Статус: Offline
" В Індії юридично заборонено широко використовувані аборти ненароджених доньок, проте це роблять нелегально. Не є рідкістю відсутність турботи про своїх доньок, що проявляється у гіршому харчуванні або навіть голодуванні, а також у відсутності освіти. Серед дітей віком до шести років переважають хлопчики – їх на сім мільйонів більше, ніж дівчаток". Следуя логике авторов вышеупомянутого сайта, это что ли есть адекватным и гуманным?"
 
НатальяДата: Середа, 05.10.2011, 00:48 | Повідомлення # 3
Група: Модератори
Повідомлень: 44
Статус: Offline
НИЧТО НЕ МОЖЕТ ОСТАНОВИТЬ ИДЕЮ, ВРЕМЯ КОТОРОЙ ПРИШЛО!!!
 
ГостьДата: Середа, 18.04.2012, 11:59 | Повідомлення # 4
Група: Друзі





Вина гендеру в тому, що під гарними гаслами такими як свобода, любов, толерантність, рівність і т.д. впроваджуються руйнівні для людей ідеї всілякої розпусти. Оскільки суть гендеру сьогодні не просто рівність між чоловіком і жінкою, чи захист прав дітей, але зміна суспільної думки щодо сутності людини і її призначення на землі. Хтось дуже сильно хоче, щоб в наших садочках і школах дітей навчали що людина народжується вільною від статі і сама може вибрати хто вона насправді, хлопчик, дівчинка чи...??? Схаменіться поки не пізно: "Бо гнів Божий з'являється з неба на всяку безбожність і несправедливість людей, які правду стискують неправдою; Тому Бог через пожадливість їхніх сердець віддав їх у нечисть, щоб на самих собі власними тілами чинили нечистоту. Вони замінили правду Божу на брехню, віддали честь і служіння створеному більше, ніж творцеві, який є вічно благословенний! Амінь. Через це Бог піддав їх ганебним пристрастям, бо і їхні жінки змінили природне єднання на протиприродне; так само й чоловіки, полишивши природне єднання з жінкою, розгорілися своєю пристрастю один до одного, чинячи ганьбу чоловіки чоловікам й одержуючи самі в собі належну відплату за свій блуд. Оскільки вони вважали за непотрібне пізнати Бога, то видав їх Бог на покруч розуму, щоб чинили непристойність. Вони повні всякої неправди, лукавства, зажерливості, злоби; повні заздрости, вбивства, суперечки, омани, поганих звичаїв; обмовники вони, наклепники, богоненависники, зухвалі, горді, хвальки, винахідники зла, непокірні батькам, нерозумні, зрадливі, безсердечні, [непримиренні]. Деякі з них знають про суд Божий, - що ті, хто таке чинить, гідні смерти; але не тільки продовжують чинити, а й схвалюють інших, що таке чинять." (послання до Римлян) Згадайте про Ісуса Христа, який помер за те щоб ви були вільні від гріха і могли жити справжнім життям, ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ПРОПОНУЮ ВІДЕО ПОДИВІТЬСЯ І ПОДУМАЙТЕ
 
ГостьДата: П`ятниця, 20.04.2012, 00:04 | Повідомлення # 5
Група: Друзі





[quote=Наталья]НИЧТО НЕ МОЖЕТ ОСТАНОВИТЬ ИДЕЮ, ВРЕМЯ КОТОРОЙ ПРИШЛО!!! [/quote]

Да уж те бабулесы которые вливаются в продвижение этого бреда надёжно прикрывают эту идею, а время её пришло уже давно со времён Содома и Гоморры, гендеристы повторяют путь пройденный уже давно жителями вышеупомянутых городов.
 
Форум » Общий форум » Обсуждения » Так в чём же "вина" гендера?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: