22:49
Конкурсний набір учасниць до Академії жіночого лідерства.

Український жіночий фонд за сприяння Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин та фінансової підтримкиуряду Канади оголошує конкурсний набір учасниць до Академії жіночого лідерства.

Проект спрямований на збільшення участі жінок у громадському та політичному житті та розвиток потенціалу жінок-лідерок. Проектом передбачено участь у двох 3-денних тренінгах у місті Києві, неоплачуване стажування учасниць протягом одного місяця за місцем проживання в осередках політичних партій, громадських організаціях та/або в державних органах влади і консультаційну підтримку організаторів Академії та досвідчених жінок-лідерок. Впродовж проекту учасниці розроблять індивідуальні короткострокові (3-6 міс.) плани професійного та особистісного розвитку, які будуть містити реалістичні та практичні цілі та методи їх досягнення.

Учасниці Академії отримують теоретичні та практичні знання і навички з розвитку лідерських якостей, проведення виборчих кампаній та/або кампаній громадського лобіювання, пошуку та залучення коштів, формування команди однодумців, взаємодії з місцевою громадою та ЗМІ і ґендерної політики. Навчання відбуватиметься в два етапи: перший етап відбудеться 25-27 вересня 2015 року, другий етап – орієнтовно в листопаді-грудні 2015 року. Між цими етапами учасниці проходитимуть стажування за місцем проживання.

Вимоги до кандидатів:

  • жінки віком від 25 до 45 років, громадянки України;
  • базова вища освіта (освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр);
  • досвід роботи в громадських організаціях, органах державної влади, політичних партіях;
  • лідерський потенціал та бажання реалізувати його в громадському та політичному житті;
  • згода брати участь в усіх запланованих в рамках Академії подіях (тренінгах, стажуванні, консультаціях тощо).

Для участі в проекті необхідно подати наступні документи:

  • анкету, заповнену онлайн;
  • резюме або CV;
  • рекомендаційний лист від осередку партії, громадської організації, установи державних органів влади, посадової особи тощо.

Резюме та рекомендаційний лист просимо надсилати електронною поштою на адресу oksana@uwf.kiev.ua (Оксана Квітка) з темою листа «(Ваше Прізвище)_ Академія жіночого лідерства» до 30 серпня 2015 року. У конкурсі візьмуть участь лише ті учасниці, які надіслали повний пакет документів.

Про результати відбору експертної комісії буде повідомлено не пізніше 6 вересня 2015 року.

Участь в Академії жіночого лідерства є безкоштовною. Учасницям забезпечуються проїзд (автобус/маршрутка, поїзд, окрім СВ), проживання, харчування, роздаткові матеріали тощо.

З будь-якими запитаннями звертайтеся до Оксани Квітки за тел. (050) 531-54-82 або електронною поштою на адресу: oksana@uwf.kiev.ua.

 

Довідкова інформація:

Український Жіночий Фонд (далі - УЖФ) – міжнародна благодійна організація, заснована у 2000 році. УЖФ надає фінансову, інформаційну і консультативну підтримку організаціям громадянського суспільства з України, Молдови і Білорусі. Місія УЖФ – допомогти жінка-лідеркам та організаціям громадянського суспільства, зокрема жіночим, відігравати активну роль у процесах розбудови демократичного суспільства, брати участь у процесах прийняття рішень на різних рівнях, посилювати увагу громадськості до питань різноманітності та ґендеру та досягати ґендерної рівності, справедливості та реалізації людських прав.

Національний Демократичний Інститут (далі - НДІ) є некомерційною, неурядовою організацією, яка працює задля посилення демократичних інститутів у всьому світі шляхом залучення громадянського суспільства, сприяючи відкритості та підзвітності влади. З часу свого заснування в 1984 році НДІ та його місцеві партнери працюють задля підтримки і зміцнення демократичних інститутів та практик, забезпечення проведення чесних виборів, залученню громадян до суспільних процесів, а також сприяють відкритості та прозорості влади.

 
 
 
Переглядів: 1075 | Додав: tais | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Четвер, 18.04.2024, 06:40
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всього: 14
Гостей: 14
Користувачів: 0