01:23
Стань депутаткою

Запрошуємо жінок-лідерок думок міста Харкова, Харківської області та сусідніх областей України до участі у дводенному тренінгу «СТАНЬ ДЕПУТАТКОЮ – НАДАЙ НОВІ МОЖЛИВОСТІ» 19-20 вересня 2015 року у м. Харків.

Гендерний інформаційно-аналітичний центр «КРОНА» за сприяння міжнародної організації National Democratic Institute (NDI) та фінансової підтримки Уряду Швеції оголошує початок конкурсного відбору для участі у дводенному тренінгу «СТАНЬ ДЕПУТАТКОЮ – НАДАЙ НОВІ МОЖЛИВОСТІ» для активісток, бізнесвумен, громадських діячок, керівниць, експерток, соціальних лідерок, лідерок думок та усіх жінок з активною життєвою позицією, який відбудеться 19 та 20 вересня 2015 року у м. Харків.

УМОВИ УЧАСТІ

Участь у тренінгу для всіх учасниць є безкоштовною.

Участь всіх учасниць буде засвідчена офіційними сертифікатами від National Democratic Institute.

Учасницям з Харківської та сусідніх областей відшкодовується вартість проїзду до Харкова й у зворотному напрямі.

Тривалість одного дня тренінгу – 7 годин з перервами на дві кава-паузи та обід.

Робочі мови – українська, російська.

Охочі взяти участь у відборі мають заповнити заявку (додається нижче) та до 14 вересня (24.00.) надіслати її на електронну поштову скриньку women50ukraine@gmail.com або заповнити онлайн-форму.
ДОКЛАДНІШЕ ПРО ТРЕНІНГ
Цей захід організовано у рамках унікального проекту «МАКСИМУМ МОЖЛИВОСТЕЙ – МАКСИМУМ УСПІХУ. ЖІНКИ У РЕГІОНАЛЬНОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ПОЛІТИКУМІ».
Основна мета – показати жінкам їх власні можливості, змусити їх повірити в себе як у потенційних політикинь, а також дати учасницям ті знання та навички, яких їм не вистачає для проведення успішної виборчої кампанії та подальшої ефективної роботи на вищих державних посадах.

Впродовж тренінга учасниці дізнаються:

- які гендерні проблеми існують в українському суспільстві та те, як вони впливають на регіональну політику;
- яке значення в країнах світу має практика забезпечення рівних прав та можливостей для жінок і чоловіків та особливості механізму її успішного впровадження;
- як повна та ефективна участь жінок у керівництві на всіх рівнях прийняття політичних рішень може «вдихнути нове життя» в українську політику;
- чого очікує суспільство міста Харкова та Харківської області від жінок-депутаток за результатами соціологічних опитувань;
- з якими специфічними складнощами стикаються жінки, працюючи в парламенті та інших політичних платформах, та способи їх уникнення;
- як правильно працювати з аудиторією безпосередньо та через ЗМІ, як уберегтися від комунікаційних помилок, як відрізняти конструктивну критику від «поливання брудом» під час виборчої кампанії та роботи в органах державної влади;
- як провести успішну виборчу кампанію, а також отримають знання з основ політичної грамотності, ораторського мистецтва, самопрезентації та особливостей українського законодавства.
Тренерська команда:
Іваніна Тетяна – голова ГО «Бюро гендерних стратегій і бюджетування», експертка з питань гендерної політики та гендерного бюджетування, сертифікована тренерка Програми Рівних можливостей і прав жінок в Україні (UNDP).
Погорєлов Олексій – Генеральний директор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси, активний учасник проекту «Університет журналістської майстерності», сертифікований тренер та експерт з побудови комунікаційних навичок та роботи з аудиторією безпосередньо і через ЗМІ, давній друг і партнер Компанії Кока-Кола в Україні.
Ви завжди можете знайти інформацію про проект на сторінках NDI у Facebook та Twitter, на власних сторінках проекту у Facebook та Twitter, на офіційному сайті ГІАЦ «КРОНА», на сайтах наших партнерів Повага – кампанія проти сексизму у політиці і ЗМІЖінки - це 50% успіху УкраїниSida та NDI.
Контактні особи – Сєдая Юлія, координаторка проекту «Максимум можливостей – максимум успіху. Жінки у регіональному українському політикумі»; +380 67 798 0602, women50ukraine@gmail.com. Міньковська Ірина, асистентка проекту; +380 66 188 9975.
Проект виконується за сприяння NDI та фінансової підтримки Уряду Швеції.
Зі щирою повагою, команда ГІАЦ «КРОНА»
Завантажити Запрошення та анкету у форматі docx
ЗАЯВКА на участь у дводенному тренінгу «СТАНЬ ДЕПУТАТКОЮ – НАДАЙ НОВІ МОЖЛИВОСТІ»
Просимо Вас у лаконічній формі розповісти про себе, відповідаючи на запитання нижче та надіслати файл на адресу women50ukraine@gmail.com до 14.09.2015 (24.00.).
Ви також можете заповнити заявку онлайн.
1. Прізвище, ім’я:
2. Місце роботи, посада:
3. Контактні телефони:
4. Адреса електронної пошти:
5. Розкажіть про найцікавіше з Вашої професійної діяльності
(як давно Ви працюєте, над якими проектами, у якому форматі та все, що б Ви ще хотіли повідомити)
6. Що у сучасній політиці Харкова і області, на Вашу думку, є позитивним, а що – потребує змін? Яких саме?
7. Чому для Вас цікаво взяти участь у тренінгу? Які Ваші очікування?
8. Як Ви плануєте застосувати досвід, набутий на тренінгу, у своїй професійній діяльності?
9. Якщо ви плануєте приїхати на тренінг з Харківської області або з іншого міста та потребуєте компенсації вартості проїзду – вкажіть населений пункт, з якого ви будете їхати.
10. У який день Ви зможете взяти участь у тренінгу:
А) тільки 19 вересня (субота)
Б) тільки 20 вересня (неділя)
В) зможу і 19, і 20 вересня.
Дякуємо за прагнення змінити регіональну політику на краще!
Будемо раді бачити Вас на тренінгу!

Переглядів: 710 | Додав: tais | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 19.04.2024, 19:49
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0