19:33
Міжнародний форум/нетворкінг Business Woman-2017
logo_BW

Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2017» – унікальна за масштабом, змістовним наповненням та ціннісним підходом подія для всього світу, яка відбулася у Києві 8 квітня.
Консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу – такі амбітні цілі поставили перед собою організаторки та організатори заходу.

Перед учасницями Форуму виступили: 

  • Роман Ващук, Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні, який у своєму виступі, говорячи про жінок, відмітив: «Не використовувати більше половини ресурсу своєї країни – це не помірковано».
  • Геннадій Чижиков, почесний консул Франції в Україні, президент торгово-промислової палати України: «Чоловіча капіталізаціявплинула на те, що тільки 7% жінок в Україні керують великими бізнесами».
  • Дмитро Любінець, Народний Депутат: «Багато речей, шо роблять чоловіки – це лишень фасад, а реальна праця в багатьох випадках стоїть за жінками!»

Участь у форумі взяли близько 1000 представниць дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації,  бізнесу та громадських організацій, політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та куточків світу: Бельгії, Греції, Грузії, Великої Британії, Естонії, Іспанії, Канади, Литви, Люксембургу, Молдови, Німеччини, Румунії, Словенії, США, Угорщини, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Швейцарії тощо. 
Серед спікерок та модераторок  відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у різних сферах діяльності на вітчизняному та міжнародному рівні.

Під час Форуму працювали секції:

  • Політика. Міжнародна дипломатія. Безпека.
  • Бізнес. Інвестиції. Економічні реформи.
  • Соціальна відповідальність. Освіта. Культура.

Організатором Форуму виступив журнал «БізнесWOMAN».
Генеральний партнер форуму – Асоціація платників податків України. Співорганізатори – компанія Business Gathering та Olerom. Серед партнерів заходу: Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій, Центр міжнародного приватного підприємництва CIPE (США), «Promote Ukraine» (Бельгія), «Abroadship» (Великобританія), ТОВ «Українсько-Грецька Думка» (Греція), БК «Шобелі Україна», ТОВ «Тін Імпекс», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», Національний проект «Книга рекордів України», ГО «Українськс Жіноча Варта», ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку», ГО «Жіноча рада Грузії» (Грузія).

Деякі факти:
Індекс гендерного розриву – Україна посідає 64 місце за індексом гендерного розриву та 107 місце за індикатором політичної участі жінок.

Переглядів: 885 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Четвер, 25.04.2024, 09:37
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всього: 14
Гостей: 14
Користувачів: 0