23:52
Інформаційна кампанія #РозкажиСвоюІсторію

НУО «Сучасна жінка» в рамках адвокаційної кампанії «Я жінка, і я хочу працювати», яка реалізується за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд», розпочинає акцію «Розкажи свою історію».

Однією з найактуальніших проблем сьогодення є зайнятість населення, а для жінок, які мають малолітніх дітей і жінок середнього та старшого віку  ̶  це проблема в квадраті. Дискримінація жінок на ринку праці має негативні наслідки для всієї економіки країни.  Досить часто жінки стикаються з такими висловами роботодавців:  візьмемо на роботу жінку не старше 35 років, якщо ваша дитина захворіє, хто за вас буде працювати…

Шановні жінки, якщо у вашому житті були випадки дискримінації, розкажіть свою історію  ̶  поділіться своїми переживаннями, проблемами та перемогами. Можливо, саме ваш досвід допоможе іншим жінкам уникнути таких ситуацій та досягти успіху. Не залишайтесь на самоті зі своїми проблемами.  Разом  ̶  ми сильніші!

Саме тому НГО “Сучасна жінка” в рамках адвокаційної компанії  “Я жінка, і я хочу працювати”, яка реалізується за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд», розпочинає акцію «Розкажи свою історію», мета якої  ̶  викриття випадків дискримінації жінок на ринку праці та висвітлення  історій про  жінок, які досягли успіху в бізнесі та кар’єрі.

Ми пропонуємо разом розібратись в таких питаннях:

– виявити реальні  причини дискримінації жінок на ринку праці в Україні;

– дізнатись, як жінки європейських країн захищають своє право на працю;

– дослідити, як місцева громада може підтримати жінок, що мають дітей до 14 років та жінок віком 45+ в забезпеченні  їх трудових прав;

– надати жінкам знання та дієві інструменти для захисту їх трудових прав;

– зібрати історії успіху жінок, які втілили свою мрію, відкрили власний бізнес чи досягли вершин в кар’єрному плані.

 Як прийняти участь в акції #РозкажиСвоюІсторію ? 

Заповнюйте форму за посиланням https://goo.gl/vBx44C. Відповідальна особа зв’яжеться з вами для уточнення інформації, написання статті та її публікації.  При необхідності розповідь може бути анонімною.  Три історії, які наберуть найбільше вподобань отримають цінні призи  від НГО «Сучасна Жінка».

Контактні дані: 

Фейсбук   www.facebook.com/womanactual

Електронна адреса: womanactual@gmail.com

Проект «Я жінка і я хочу працювати» реалізує ГО «Сучасна жінка» в рамках проекту «Академія адвокації для жіночого руху», що впроваджується Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund за підтримки Програми підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Контакти

  • womanactual@gmail.com

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/40386/

Переглядів: 721 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Середа, 24.04.2024, 07:05
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Статистика


Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0