12:47
"Техно-бунт" - акція жіночого руху "FEMEN" та DJ Hell

1 жовтня 2009 р. Жіночий рух FEMEN разом зі всесвітньо відомим німецьким музикантом Хельмутом Гайером (DJ Hell) пiдiймуть справжній «Техно-бунт» під стінами Верховної Ради та будуть вимагати від Парламенту рішучих дій щодо боротьби з секс-індустрією в Україні.

У синхронній танцювальній постановці під супровід драйвового техно-сету біля двохсот учасників культурно-соцiальної події за допомогою жестів будуть намагатися знайти спільну мову з депутатами та транслювати меседж «Україна – не бордель!».

Годинний Open-air під Верховною Радою від DJ Hell та невгамовних дівчат з FEMEN має за мету привернути увагу влади, яка протягом року наполегливо грає у мовчанку, до проблеми секс-туризму та проституції в Україні. До початку акції Хельмут Гайер та Анна Гуцол нададуть свої коментарі стосовно свого спiвробiтництва, а також підсумують роботу руху у боротьбі зі злочинною секс-iндустрiєю.

Жіночий рух FEMEN вимагає від української влади:
- визнати проблему секс-туризму в Україні на державному рівні та визначитися з юридичною та моральною оцінкою цього явища;
- криміналізувати осіб, що користуються послугами проституції;
- заборонити в'їзд в нашу країну іноземцям, які були помічені в секс-турах;
- збільшити покарання за сутенерство та звідництво;
- посилити та активізувати боротьбу державних структур з секс-мафією в Україні.

«У той час коли весь світ уголос говорить про проблему розвитку секс-туризму в Україну, українська влада готується до виборів, витрачаючи шалені гроші на власні політичні забаганки і продовжує відмовчуватись. В нас склалося враження, що в Верховній Раді працюють глухонімі, тому ми намагаємося розмовляти їх мовою», - прокоментувала подію лідер жіночого руху FEMEN Анна Гуцол.

За час національної кампанії боротьби з секс-туризмом «Україна – не бордель!» FEMEN рішуче відстоював гiднiсть українських жінок та країни та завдяки своїх акцій та звернень привернув значну увагу української та європейської громадськості на злочинну секс-індустрію в Україні.

FEMEN було досягнуто угод про співпрацю з посольством ФРН в України, а також з вiддiлом торгiвлi людьми МВС України. Репортажі та розслідування на тему секс-туризму з'являються в найвiдомiших свiтових ЗМІ. У результаті 6-мiсячної роботи FEMEN-патруля декілька тисяч iноземцiв, вiдвiдувачiв Києва, отримали iнформацiю безпосередньо від дівчат FEMEN стосовно проблеми секс-туризму та її загроз.

Програма «Україна - не бордель!» отримує все більше підтримки з боку культурних кіл Європи. DJ Hell, реаніматор стилю "електрокльош" і засновник iмперiї International DeeJay Gigolo, традиційний учасник щорічного берлінського Love Parade i фестивалю Tribal Gatherings, розпочав програму боротьби з секс iндустрiєю у нічних клубах DJ HELLp, до якої приєднуються сучасні музиканти по всьому свiтi.

Контакти: Тетяна Козак, прес-секретар руху +38(050)241 03 86, femen.ua@gmail.com, Анна Гуцол, лідер руху +38(097)967 17 53, anna.hutsol@gmail.com

Джерело - РЦ "Гурт"

Переглядів: 1342 | Додав: polocki | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Субота, 27.04.2024, 05:08
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0