11:59
Світлана Толстоухова: "Гендерна політика була, є і буде пріоритетом діяльності українського Уряду"


Гендерна політика була, залишається і буде пріоритетом діяльності українського Уряду. На цьому наголосила заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова під час зустрічі з представниками проекту Європейського Союзу "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент", яка відбулася 9 квітня 2010 року.

Під час зустрічі було обговорено підписання Комунікаційної стратегії Проекту на 2010 рік та підготовку плану заходів на поточний рік.

Світлана Толстоухова наголосила на надзвичайному значенні впровадження проекту "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" щодо пропагування засад гендерної рівності, зміни стереотипів в країні щодо суспільних ролей жінок та чоловіків, важливості захисту прав дітей тощо. Заступник Міністра в цьому контексті зазначила, що підтримка з боку Уряду України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту, зокрема, надаватиметься Проекту якнайбільша. Водночас вона висловилася за те, щоб план заходів був ретельно виписаний покроково та максимально конкретний.

Представники Проекту підтримали пропозиції та зауваження заступника Міністра до Стратегії та плану заходів. Учасники зустрічі домовилися, що офіційне підписання сторонами Комунікаційної стратегії Проекту на 2010 рік відбудеться наступного тижня.

Участь у зустрічі від Проекту "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" взяли керівник Проекту Рік Флінт, новий директор Проекту Стюарт Мейлін, координатор Проекту від ЄС Метью Грін та директор Володимир Воробйов.

Проект "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" розпочато в Україні у вересні 2009 року в рамках Програми ЄС "Права жінок та дітей в Україні" та розраховано ще на два роки – до грудня 2011-го. Проект має на меті реалізацію ефективної мультимедійної інформаційної кампанії для підвищення обізнаності населення про права жінок та дітей в Україні, підвищення гендерної культури в суспільстві шляхом розробки та проведення ефективних медіа-заходів.

Програма реалізовується в Києві та 15-ти областях України, зокрема Вінницькій, Донецькій, Закарпатській, Житомирській, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській та АР Крим.

Замовником проекту є Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, фінансується він Європейським Союзом, бюджет Проекту – 5 млн євро.

Джерело - Мінсім'ямолодьспорт

Переглядів: 1346 | Додав: polocki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1
чому не надають посвідчення багатодітній родині,адже повинні були видати до кінця червня 2010 року,а справа в тому,що не надаються пільги в деяких організаціях.
avatar
П`ятниця, 26.04.2024, 05:15
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика


Онлайн всього: 12
Гостей: 12
Користувачів: 0