15:13
Продовження співпраці Мінісім'їмолодьспорту із організаціями ООН

9 квiтня 2010

9 квітня 2010 року Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін зустрівся з керівниками представництв Організації Об’єднаних Націй(ООН), які працюють в Україні.

Керівники представництв ООН в Україні привітали Равіля Сафіулліна з призначенням на посаду Міністра. Вони також коротко проінформували його про поточну діяльність представництв Системи ООН в Україні та особливості співпраці з Міністерством в різних проектах та напрямках на даному етапі.

Керівники Представництв ООН, зокрема, відзначили як найбільш успішний і результативний спільний з Урядом України проект зі встановлення гендерної рівності в Україні. Учасники зустрічі коротко обговорили підготовку до підписання Дворічного плану співпраці ЮНІСЕФ та Кабінету Міністрів України на 2010-2011 роки, можливості започаткування нового спільного трирічного проекту з протидії поширення ВІЛ/СНІД в Україні та ін.

Міністр запевнив поважних гостей в активному продовженні співпраці Міністерства із організаціями ООН за програмами і проектами, які впроваджуються спільно. Йшлося, зокрема, про продовження та нові імпульси у співпраці в сфері захисту прав дітей, впровадження гендерної рівності, протидії насильству в сім'ї, запобігання торгівлі людьми та сексуальній експлуатації, протидії дитячій порнографії, надання допомоги потерпілим від торгівлі людьми, біженцям, ВІЛ-інфікованим, підтримки молоді, пропаганди здорового способу життя, відмови від вживання алкоголю, тютюну та наркотиків тощо.

 "Мені відомо, які хороші стосунки склалися між Міністерством та міжнародними організаціями-нашими партнерами, тому хочу запевнити, що всі вони будуть активно підтримані, й надалі ми очікуємо на дуже плідну співпрацю", - зазначив Міністр.

РавільСафіуллін також подякував гостям за ту постійну підтримку і допомогу, яку вони надають Україні у вирішенні багатьох проблемних суспільних питань.

Представники Міністерства та представництв ООН також обмінялися пропозиціями щодо створення нових спільних проектів та встановлення тісніших взаємозв’язків.

Участь у зустрічі, зокрема, взяли Координатор системи ООН, Постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Олів’є Адам, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Юкіє Мокуо, Регіональний представник Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців у Білорусі, Молдові та Україні Сімона Волькен, Координатор  Об'єднаної Програми ООН з ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС) в Україні Анна Шакарішвілі, Директор Офісу Програми розвитку ООН Рікарда Рігер, Регіональний Радник Управління ООН з наркотиків та злочинності в сфері ВІЛ/СНІД в Україні і Молдові Мірзахід Султанов, Національний координатор МОП в Україні Василь Костриця. Від української сторони також були присутні заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Світлана Толстоухова та начальник управління з питань підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Валерій Жуляєв.


Переглядів: 1122 | Додав: Flv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вівторок, 30.04.2024, 15:02
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика


Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0