12:46
Конкурс малих грантів: «Східне партнерство ЄС та громадянське суспільство»

Регіональне представництво Фонду ім.Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі оголошує конкурс малих грантів: «Програма "Східне партнерство ЄС та громадянське суспільство»

Заявки на конкурс приймаються до 27 травня 2010 року

Ціль конкурсу: підтримка та допомога в реалізації проектів регіональними НУО України щодо сприяння розуміння та участі громадянського суспільства в Програмі співробітництва Європейського Союзу з країнами сусідами «Східне партнерство».

Термін реалізації проектів: 1 липня 2010 року по 28 серпня 2010 року.

Право участі в конкурсі мають: неурядові організації, які знаходяться в регіонах України й будуть реалізовувати запропонований проект в своєму регіоні (можлива участь регіональних відділень всеукраїнських організації).

Заявки просимо надсилати на електронну адресу mail@fes.kiev.ua з поміткою в назві повідомлення «конкурс малих грантів».

Що таке Східне партнерство.

Програма ЄС «Східне партнерство» спрямована на посилення співпраці між країнами членами ЄС та країнами сусідами. Дана програма відкриває великий спектр можливостей співробітництва, покриває багато різних сфер співпраці між Україною та ЄС й велике значення в реалізації завдань даної програми посідає громадянське суспільство. У зв’язку з цим, серед проектів, які будуть розглядатися в рамку конкурсу малих грантів стануть ті, які стосуються безпосередньо програми Східного партнерства Україна-ЄС та ролі громадянського суспільства в реалізації даної програми (Детальнішу інформацію про суть програми Східного партнерства між Україною та ЄС можна отримати за на сайті ПАУСІ.

Перелік документів, які необхідно надіслати для участі в конкурсі:

  1. Інформація про організацію: (максимальний розмір 1 сторінка) назва, мета, кількість членів організації та співробітників, види діяльності, місце знаходження, час існування, коротка інформація про найголовніші реалізовані проекти, контактна особа (вся ця інформація повинна бути подана максимально на 1 сторінці).
  2. Інформація про проект: (максимальний розмір 1 сторінка) ціль проекту (чітка та конкретна) цільова аудиторія (на кого орієнтований проект) дати та терміни реалізації місце реалізації форми реалізації (як це буде відбуватися). Якщо проектом є проведення заходу-просимо надати основні питання для обговорення, хто буде запрошений з виступаючих чи приблизна назва сесій. Будь-яка додаткова інформація, що може сприяти розумінню мети вашого проекту й особливості реалізації
  3. Інформація про очікуваний бюджет: (максимальний розмір 1 сторінка) які кошти очікуються від Фонду, який внесок самої організації, чи інших партнерів. Рішення по кількості коштів виділених від фонду буде прийматися на основі змісту проекту, тому при складанні бюджети просимо Вас бути реалістичними й виходити виключно від реальних потреб. Просимо також звернути увагу, що фонд не фінансує такі витрати як оплату праці, купівля обладнання, публікації, офісні витрати, телефонні розмови…
  4. Заплановані результати: (максимальний розмір 0,5 сторінки) критерії за якими ви можете оцінити ефективність реалізації самого проекту результати які ви очікуєте отримати та спосіб їх відслідкування (оцінка та моніторинг)

Просимо також звернути увагу на те, що при відсутності любого з вище згаданих документів чи інформації проект не буде прийнято до розгляду.

Розгляд проектів буде тривати до 15 червня 2010 року й про результати його буде повідомлено всіх, які приймали участь в конкурсі.

Фонд ім. Фрідріха Еберта є найстарішим політичним фондом Німеччини. Будучи некомерційною установою, Фонд ім. Фрідріха Еберта поділяє цінності соціальної демократії та справедливості, а також бере активну участь у поширенні політики свободи, солідарності та соціальної справедливості в усьому світі. В Україні Фонд ім. Фрідріха Еберта працює з 1993 року.

Детальніше інформацію про фонд Ім. Фрідріха Еберта та його діяльність можна отримати за наступними посиланнями:

http://gurt.org.ua/news/competitions/6290/

Переглядів: 1092 | Додав: Flv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вівторок, 30.04.2024, 21:33
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Статистика


Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0