10:46
«Жінки, які створюють майбутнє»

TEDxKyiv + TEDWomen 7-8 грудня 2010

«Жінки, які створюють майбутнє»

TEDWomen Live

Як жінки та дівчата змінюють майбутнє? Хто вони, ті жінки, які створюють зміни? Які ідеї вони несуть?

Уперше конференція TEDWomen запрошує чоловіків та жінок задатися цими глибинними питанням. Від Скандинавії до Індії існує чимало прикладів того, як активність жінок сприяє економічному зростанню, покращенню добробуту, політичній стабільності, культурним змінам. Такі історії ламають стереотипи і спонукають до пошуку нової ролі жінки в суспільстві, а з тим і нової парадигми взаємодії з чоловіками.

Цього разу видатні жінки і чоловіки, серед яких екс-держсекретар США Мадлен Олбрайт, дизайнер Донна Каран, операційний директор Facebook Шеріл Зандбергта інші, зберуться у Вашингтоні, де впродовж 2-х днів і 9-ти тематичних сесій ділитимуться зі світом яскравими історіями у TED-форматі.

До світової трансляції TEDWomen та організації тематичних виступів на місцях приєднуються спільноти TEDx по всьому світу: Гарвард, Прінстон, Сінгапур, Дубаї, Женева, Токіо, Чікаго, Пекін, Париж, Калгарі, Таллінн, Амстердам, Єреван та ще близько 70 міст, серед яких і Київ.


 

Яка роль жінки в сучасному українському суспільстві? Які якості допомогають жінкам стати лідерами? Що українські жінки хочуть сказати світові?

До початку трансляції конференції TEDWomen з Вашингтону, TEDxKyiv організовує українську тематичну сесію. Нашим співвітчизницям також є що додати до глобального голосу TED. І ми запросили жінок-лідерів і жінок-візіонерів, щоб почути їх історії і мудрість, щоб вони поділились своїм баченням майбутнього. Це допоможе всім присутнім краще дізнатися, як жінка мислить, працює, спілкується, навчається, проявляє закладений природою потенціал і лідерство у свій неповторний спосіб на нашому просторі, і що це означає для всіх нас сьогодні та у майбутньому.

TEDKyiv + TEDWomen — це творчий простір для діалогу між жінками і чоловіками, щоб краще розуміти один одного, вибудовувати ефективні стосунки в родині, організації, бізнесі та суспільстві взагалі. Це також ще одна гарна можливість зустрітися у колі активних у своїй справі та прогресивних в думках і прагненнях людей, які створюють нові напрямки, постійно вчаться, підтримують один одного, піднімають актуальні питання і рухаються вперед.

Місце проведення: «ФонДюБар» (М-н Незалежності, «Глобус», вхід з вул.Михайлівської).
Організаційний внесок: 100 грн за вечір.

Замовити запрошення(доставка до 3 грудня включно, кількість місць обмежена).

З питань співпраці із ЗМІ звертатися до медіа-координатора Ольги Гнатів — 068 358-6768.
 


 

Переглядів: 1011 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Субота, 11.05.2024, 06:34
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0