20:21
“Комунікації заради змін”
Проект ЄС "Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент” запрошує Вас до участі у одноденному семінарі на тему "Комунікації заради змін”.
Цільові аудиторії - представники ЗМІ, НУО, місцеві органи влади.
Чотири одноденних семінари пройдуть у Києві, Харкові, Львові та Одесі.
Дати проведення: 
4 квітня - Одеса (для таких областей: Одеська, Миколаївська, Херсонська, АР Крим)·
 5 квітня - Харків (для таких областей: Харківська, Полтавська, Донецька, Луганська)·
 7 квітня - Київ (для таких областей: Київська, Житомирська, Вінницька, Чернігівська)·
 8 квітня - Львів (для таких областей: Львівська, Закарпатська, Хмельницька)
У програмі блоку семінару для ЗМІ- Створення репортажів-розслідувань на соціальні теми (аудіовізуальні прийоми, етичні і юридичні питання, світові приклади)
- Інструменти проведення соціальних медіа кампаній для ЗМІ
- Джерела інформації, бази даних, ексклюзивні матеріали (ефективна взаємодія з неурядовими організаціями та органами влади, спільна сесія)

У програмі блоку семінару для НУО- «Говоріть так, щоб Вас почули» - практичні навички спілкування
- Методи комунікації як інструмент для залучення коштів (фандрейзінгу)
- Інтегровані комунікації соціального маркетингу

Експерти-тренери ЗМІ- Патрік Вормс, досвідчений тренер та лектор для журналістів, власник комунікаційної консалтингової агенції «Е-косолюшіонс», попередньо керуючий партнер відомого європейського консалтингового агентства «Аспект» (Aspect). Патрік створював та надавав інформаційну підтримку комунікаційним компаніям уряду Грузії, розвитку журналістики щодо навколишнього середовища на замовлення Європейської Комісії. Патрік розпочав свою кар’єру у комунікаційному відділі Європейської Комісії, де супроводжував створення одного з перших веб-сайтів цієї інституції. Патрік має ступень магістра університету Кембріджа (University of Cambridge).
- Женев’єв Делануа, бельгійський журналіст, комунікаційний експерт проекту, з 1985 по 2003 працювала журналістом телебачення, радіо та друкованих видань Бельгії та інших країн, спеціалізація – права людини та міжнародне гуманітарне право, з 2003 по 2007 – комунікаційний офіцер ООН у Беніні, Того, у 2009 – комунікаційний експерт НУО у Нігері, багатий досвід у польовій журналістиці у Центральній Європі, Африці та Ближньому Сході.

Експерт-тренер НУО- Яків Фридрихович Рогалін, віце-перзидент ВОО «Українська ліга зі зв’язків із громадськістю», член Правління Українського Форуму Благодійників, директор ДМБФ «Доброта», канд. мед. наук, досвідчений тренер, піонер українського фандрейзінгу. Яків Фридрихович був визнаний найкращим фандрейзером-2002 у світі.
Реєстрація завершується 31 березня, у четвер. Участь є безкоштовною. Учасники забезпечуються матеріалами семінару, 2 кава-паузами, обідом, по завершенні видається диплом.
Витрати на проїзд відшкодовуються організаторами по наданню проїзних документів.
За більш детальною інформацією просимо звертатися до регіонального менеджера проекту ЄС Тетяни Пінської за телефоном (044) 278 3376 та наступною електронною адресою tatiana@cwrights.com.ua
 .
Переглядів: 912 | Додав: tais | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 26.04.2024, 18:49
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика


Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0