16:12
Семінар «Використання нових медіа та Соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини»

Оголошується конкурс на участь у Семінарі «Використання нових медіа та Соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини», організованому Правозахисним центром «Поступ» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Семінар є навчальним заходом Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Учасники зможуть отримати спеціальну підготовку в галузі використання нових медіа для підтримки і захисту прав людини, а також набудуть вміння і навички роботи в Соціальній мережі hr-activists.net для консолідації та активізації правозахисної спільноти та здійснення інформаційної підтримки правозахисних ініціатив у регіонах.

 

До участі в конкурсі запрошуються

громадські активісти південно-західного регіону України (Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької областей та Автономної Республіки Крим) віком від 18 до 35 років. Учасники повинні мати досвід активних дій для вирішення соціальних проблем і бути зацікавленими в ефективному використанні нових медіа для вирішення актуальних суспільних проблем свого регіону.

 

Критерії відбору учасників:

  • Базова підготовка у сфері прав людини;
  • Розуміння проблематики прав людини у своєму регіоні;
  • Активна громадська позиція, досвід висвітлення проблем дотримання прав людини;
  • Мотивація отримання знань в області нових медіа для вирішення конкретних проблем в галузі прав людини.

Семінар пройде з 27 по 29 червня 2011 року. Місце проведення буде повідомлене додатково. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Семінару, витрати на проїзд до місця проведення і назад (за наявності проїзних документів у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда, за умови відвідування всіх заходів Семінару).

 

Для участі у конкурсі необхідно:

 

Зареєструвати свою кандидатуру на участь у Семінарі «Використання нових медіа та соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини», заповнивши онлайн-анкету на сайті програми «Розуміємо права людини». Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, якщо Ви отримали підтвердження про реєстрацію на вашу електронну адресу. До анкети необхідно додати до 3 авторських матеріалів у сфері захисту громадських інтересів і прав людини та успішно пройти курс дистанційного навчання.


 

Переглядів: 823 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 26.04.2024, 05:46
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Статистика


Онлайн всього: 22
Гостей: 22
Користувачів: 0