17:33
Обращение матерей и жен украинских офицеров, моряков, солдат которые служат в Крыму
Обращение матерей и жен украинских офицеров, моряков, солдат которые служат в Крыму.

Мы, жены и матери украинских офицеров, солдат, моряков, которые в частях Крыма держат верность присяге на верность Украине. Очень боимся за жизнь наших мужчин. Их части захватывают русские военные и держат в блокаде. Не разрешают передавать им даже еду. Отключают в частях коммуникации и разбивают оборудование. Как можно назвать такие действия? Мирные? А как назвать действия бывшего командующего ВМС Украины Дениса Березовского, который предлагает нашим мужчинам перейти на сторону России и присягнуть ей на верность, обещая за это несоизмеримые с настоящими зарплаты, льготы, соцпакеты и прочие привилегии для военных? Предательство!

Помимо этого идет психологическое давление, в их сторону постоянно поступают провокации и угрозы начать штурм всех воинских частей Крыма.

Руководство Крыма, с поддержкой российских войск, препятствует СМИ достоверно освещать происходящее. Избивают журналистов. Запрещают съёмки. И ведут на территории Крыма информационную войну.

Мы – крымчане, хотим донести до российского народа, до господина Путина и всего мира – нас не нужно «охранять». Большая часть Украины говорит на русском языке, не только крымчане. И никто их не обижает и не угрожает им. В школах украинский и русский язык учат равноправно. Мы и наши дети говорим на языке, который нам родной. Кто-то на русском, кто-то на украинском и никаких притеснений и вражды! Язык – это только предлог России для незаконного вторжения. Мы – одна страна – Украина. Российские войска необоснованно вторглись на нашу территорию. На улицу страшно выйти. Нам отключают телевидение, нас оккупировали. В опасности уже не только жизнь военнообязанных, а и их семьи и дети. Что будет дальше? Боже помоги!

Мы просим вмешательства украинских и международных политиков, дипломатов и миротворцев. Просим отправить в Крым все международные СМИ для того, чтоб до мира доносили достоверную информацию о происходящем. Просим защиты жизни, как военных, так и мирного населения. Требуем от высшего руководства Российских военных вывести войска. Прекратить давление на украинские войска и угрозы мирному населению. 

Помогите нам, пожалуйста! Мы хотим мира! Мы не хотим войны! Мы хотим жить в единой Украине!

 

  

Звернення матерів і дружин українських офіцерів, моряків, солдатів які служать в Криму.

Ми, дружини і матері українських офіцерів, солдатів, моряків, які в частинах Криму тримають вірність присязі на вірність Україні. Дуже боїмося за життя наших чоловіків. Їх частини захоплюють російські військові і тримають в блокаді. Не дозволяють передавати їм навіть їжу. Відключають у частинах комунікації і розбивають обладнання. Як можна назвати такі дії? Мирними ? А як назвати дії колишнього командувача ВМС України Дениса Березовського, який пропонує нашим чоловікам перейти на бік Росії і присягнути їй на вірність, обіцяючи за це значне збільшення зарплатні, пільги, соцпакети та інші привілеї для військових? Зрада!

Крім цього в їх сторону постійно надходять провокації і погрози розпочати штурм всіх військових частин Криму.

Керівництво Криму, за підтримки російський військ, перешкоджає ЗМІ достовірно висвітлювати те, що відбувається. Б’ють журналістів, забороняють зйомки і ведуть на території Криму інформаційну війну.

Ми – кримчани, хочемо донести до російського народу, до пана Путіна і всього світу – нас не потрібно «охороняти». Велика частина України розмовляє російською мовою, не тільки кримчани. І ніхто їх не ображає і не загрожує їм. У школах українську та російську мову вивчають рівноправно. Ми і наші діти говоримо мовою, яку вважаємо за рідну. Хтось російською, хтось українською та жодних утисків і ворожнечі! Мова – це тільки привід Росії для незаконного вторгнення. Ми – одна країна – Україна. Російські війська необґрунтовано вторглися на нашу територію. На вулицю страшно вийти. Нам відключають телебачення, нас окупували. У небезпеці вже не тільки життя військовослужбовців, а і їх сім’ї та діти. Що буде далі? Боже допоможи!

Ми просимо втручання українських та міжнародних політиків, дипломатів і миротворців. Просимо надіслати до Криму всі міжнародні ЗМІ для того, щоб до світу доносили достовірну інформацію про події. Просимо захисту життя як військових так і мирного населення. Вимагаємо від вищого керівництва Російської армії вивести війська. Припинити тиск на українських військових і погрожувати мирному населенню.

Допоможіть нам будь ласка! Ми хочемо миру ! Ми не хочемо війни! Ми хочемо жити в єдиній Україні!

Категорія: Акції та звернення | Переглядів: 1571 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Середа, 24.04.2024, 06:59
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0