13:29
Випускниці Академії жіночого лідерства об'єдналися для подальшої роботи
 
На початку лютого у Києві відбулася стратегічна сесія випускниць І-ї Академії жіночого лідерства, які вирішили об'єднатися для подальшої співпраці. Під час зустрічі учасниці прийняли рішення про створення Об'єднання "Всеукраїнська жіноча ініціатива", в рамках якого і продовжиться їхня подальша взаємодія. Тренерка Тетяна Литвинова допомогла учасницям новоствореного Об'єднання випрацювати  мету, цілі, завдання мережі, принципи роботи та прийняття рішень. Після тренінгу лідерки підготували тактичний план і почали роботу над меморандумом. 
 
Директорка Українського жіночого фонду Олеся Бондар відзначила, що така ініціатива виходить за рамки первинного плану, але, враховуючи бажання випускниць Академії активно працювати, було прийнято рішення підтримати проведення такої стратегічної сесії, адже це є свідченням того, що зібралися саме ті люди, яким це цікаво і потрібно. 
 
Нагадаємо, що проведення Академії жіночого лідерства ініціював Український жіночий фонд за сприяння Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин та фінансової підтримки уряду Канади.
 
Довідкова інформація:
 
Український Жіночий Фонд (далі - УЖФ) – міжнародна благодійна організація, заснована у 2000 році. УЖФ надає фінансову, інформаційну і консультативну підтримку організаціям громадянського суспільства з України, Молдови і Білорусі. Місія УЖФ – допомогти жінка-лідеркам та організаціям громадянського суспільства, зокрема жіночим, відігравати активну роль у процесах розбудови демократичного суспільства, брати участь у процесах прийняття рішень на різних рівнях, посилювати увагу громадськості до питань різноманітності та ґендеру та досягати ґендерної рівності, справедливості та реалізації людських прав.
 
Національний Демократичний Інститут (далі - НДІ) є некомерційною, неурядовою організацією, яка працює задля посилення демократичних інститутів у всьому світі шляхом залучення громадянського суспільства, сприяючи відкритості та підзвітності влади. З часу свого заснування в 1984 році НДІ та його місцеві партнери працюють задля підтримки і зміцнення демократичних інститутів та практик, забезпечення проведення чесних виборів, залученню громадян до суспільних процесів, а також сприяють відкритості та прозорості влади.
Переглядів: 701 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 19.04.2024, 19:07
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Статистика


Онлайн всього: 13
Гостей: 13
Користувачів: 0