10:39
Магістерська освітня програма “Гендерні студії”
Faculty_of_Sociology_logo

logo_ma_gs_0

(спеціальність “054 Соціологія”)

в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (Україна)

Про програму

Факультет соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка у співпраці з Лундським університетом (Швеція) в 2017-2018 навчальному році відкриває першу в Україні фахову магістерську програму підготовки дослідників гендерної проблематики у сучасному суспільстві.

Магістерська програма зі спеціальності “Соціологія” за освітньою програмою “Гендерні студії” дає можливість оволодіти фаховими знаннями та навичками для проведення соціологічних досліджень, здійснення аналітики явищ та процесів пов’язаних з гендерними відносинами. Гендерні студії є міждисциплінарним полем дослідження сучасних явищ та процесів, соціальних змін, проблематики гендерних нерівностей, ключових елементів феміністичної і квір теорії та практик громадського активізму. Програма спрямована на розширення компетентностей студентства у критичному та аналітичному мисленні, обговоренні і оцінюванні ключових положень соціальних теорій та результатів досліджень, опанування методами соціологічних досліджень гендерної проблематики та гендерної експертизи, оволодіння навичками створення та управління соціальними проектами з урахуванням гендерної рівності.

Магістерська програма гендерних студій стане успішним продовженням соціальної, поведінкової та гуманітарної освіти з різних спеціальностей, адже гендерна фаховість нині затребувана у всіх галузях суспільного життя: політиці, економіці, психології, праві, культурі, мистецтві, медіа, соціальних відносинах.

Успішне опанування програмою дає можливість не тільки глибше зрозуміти себе та своє оточення, вона забезпечує набуття фахових компетенцій соціологічного та гендерного підходу у дослідженні соціальних проблем, які є підготовкою як до наукової роботи, так і до професійної зайнятості з широким спектром можливостей: соціологічні та гендерні дослідження, управління персоналом, зв’язки з громадськістю, масові комунікації, соціальна політика, державна служба, діяльність міжнародних та громадських організацій тощо.

Детальніше: http://genderculturecentre.org/magisterska-osvitnya-programa-gende/

Переглядів: 780 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 26.04.2024, 18:38
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Статистика


Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0