18:47
Жіноче лідерство в рамках проєкту «Українська Архітектура Реформ»

Жіноче лідерство в рамках проєкту «Українська Архітектура Реформ»

Reformers Hub спільно з Командою підтримки реформ Міністерства інфраструктури України запускають новий напрямок Reformers Hub – Women in Leadership Series.

Приєднатися можна  у середу, 30 червня 2021 року, до першої розмови в рамках WLS з Оленою Кондратюк – Заступницею Голови Верховної Ради України, яка тривалий час активно сприяє розширенню прав і можливостей жінок. Пані Олена поділиться  своїми думками про жіноче лідерство у державному секторі, а також відповість на питання аудиторії щодо особистих викликів на шляху до професійного зростання. 

Реєстрація за посиланнямhttps://zoom.us/meeting/register/tJUoce-grT4uGtYinGV6uniKEr6VlFpHidcN 

Women in Leadership Series – це серія відвертих розмов з впливовими жінками, які представляють державний сектор, бізнес та наукові кола України. Це можливість «зазирнути за куліси» їхніх успіхів та відверто поговорити про виклики, з якими стикаються жінки, які намагаються досягти позитивних змін у суспільстві.

WLS має на меті створення безпечного простору для жінок з державного сектору; простору, що дозволяє ділитися досвідом особистого та професійного розвитку та знайомитись з іншими жінками, що прагнуть змін.

Важливо: через пандемію Covid-19 зустрічі WLS проходять у змішаному форматі. Захід буде транслюватися в Zoom, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням, вказаним вище. Як тільки це буде можливо, WLS перейдутьповністю у офлайн-формат для надання можливості усім бажаючим отримати максимальну користь від зустрічей. Для того, аби учасниці та учасники могли спілкуватися вільно та безпечно, на зустрічах WLS не ведеться аудіо- чи відео-запис, а також застосовується правило Chatham House.

Women in Leadership Series організовує  платформу Reformers Hub – ініціативу з обміну знаннями та досвідом в рамках програми «Українська Архітектура Реформ» (URA). Reformers Hub надає можливість навчатися разом із однодумицями з державного сектору, зміцнюючи спільноту професіоналів, відданих державній службі, обміну досвідом та особистісному зростанню. «Українська Архітектура Реформ» фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз як найбільший донор.

Переглядів: 3715 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Субота, 20.04.2024, 18:21
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0