20:49
ПЛАТФОРМІ EDWAY — 1 РІК

ПЛАТФОРМІ EDWAY — 1 РІК

Як швидко летить час!

Ніби нещодавно ми тільки представили Національну платформу можливостей професійного розвитку педагогічних працівників «EdWay» під час весняної Онлайн-толоки.

А сьогодні вже відзначаємо один з рік з моменту, як платформа працює у відкритому доступі для всіх, хто хочуть без жодних обмежень підвищувати свою кваліфікацію й навчатися протягом життя.

Ось вона, наша довгоочікувана праця, яка стала освітнім компаньйоном для тисяч освітян ❤ https://edway.in.ua/uk/

Хочемо поділитися результатами роботи та показати наші досягнення.

 5792 зареєстрованих користувачів/-ок на платформі.

 928 виданих сертифікатів.

 3635 поданих заявок на навчання.

 153 суб’єкта підвищення кваліфікації.

 353 можливості підвищення кваліфікації.

 15 активованих кабінетів закладів освіти.

 44 кабінети центрів професійного розвитку.

 І… один великий конкурс на гасло з 27 варіантами, переможцем серед яких стало «Мій освітній компаньйон на шляху професійного розвитку». Усіх учасниць і учасників конкурсу ми обов’язково відзначимо після перемоги!

Чим наша платформа така особлива?

✅ Ми реалізуємо право освітян на свободу вибору індивідуальної траєкторії професійного розвитку: педагоги можуть підвищувати кваліфікацію за державні кошти в усіх суб’єктів підвищення кваліфікації. А це не лише державні, а й інші суб’єкти освітньої діяльності, у тому числі фізичні і юридичні особи.

✅ Це особливий простір — прозорий, відкритий і спільний для всіх. І створений для того, щоб освітяни без жодних перешкод могли обрати для себе бажану можливість ПК.

✅ Без реєстрації можна вивчати і ознайомлюватись із запропонованими програмами, а, зареєструвавшись, освітяни отримують можливість подавати заявки на навчання, зберігати в електронному архіві вподобані можливості, отримувати документи про підвищення кваліфікації й зберігати їх в особистому кабінеті.

✅ EdWay дає можливість не тільки пройти навчання, а й запропонувати власний авторський курс, ставши суб’єктом підвищення кваліфікації — навчати освітян тому, в чому ви є екпертом/-кою, за принципом «рівний-рівному», приймати заявки на навчання і видавати відповідні документи. Тобто мати автоматизовану систему управління процесом підвищення кваліфікації.

Ідемо в новий рік існування платформи з ще більш сміливими планами й ідеями!

Дякуємо за довіру й підтримку, друзі 

Платформа розробляється та обслуговується громадською організацією «ЕдКемп Україна» та ТОВ Прозорі рішення за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” та за участі інституційних партнерів — Комітет Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, державної установи Український інститут розвитку освітиДержавна служба якості освіти УкраїниОсвітній омбудсмен Сергій Горбачов, Державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики».

ГО «Центр гендерної культури» (м. Харків) запрошує вчительство з усіх регіонів України приєднатися до платформи EdWay, прозорого, спільного, професійного простору, і обрати для себе  можливість підвищити кваліфікацію  за темою «Основи гендерної культури вчительства», напрям «Розбудова громади і держави». За 8 годин активної роботи в онлайн форматі ви зможете удосконалити знання та вміння щодо впровадження гендерного підходу в діяльність ЗЗСО на засадах недискримінаційності та інклюзивності в освіті; поглибити обізнаність з питань законодавства у сфері забезпечення гендерної рівності; оволодіти методичним інструментарієм для проведення гендерночутливих уроків, позакласних заходів і створення гендерночутливого освітнього простору. Деталі за посиланням:

https://edway.in.ua/uk/mpk/384/detail/

Переглядів: 1383 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Четвер, 25.04.2024, 17:42
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика


Онлайн всього: 20
Гостей: 20
Користувачів: 0