20:34
«Жіноче лідерство»: онлайн курс

В рамках проєкту «Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень», що реалізується ГО «Бюро гендерних стратегій і бюджетування» у партнерстві із ГО «Центр гендерної культури» оголошується набір до участі в навчально-практичному  онлайн курсі «Жіноче лідерство».

Загальна тривалість курсу 12 годин.

Курс надасть можливість:

  • долучитися до унікального проєкту;
  • отримати нові знання щодо жіночої історії України;
  • знайти однодумиць;
  • відкрити в собі нові потенціали;
  • отримати нові можливості та ресурси;
  • втілити в життя власну ідею.

А також знайти відповіді на запитання:

  • Що таке жіноче лідерство?
  • Хто така жінка-лідерка та які її ролі в сучасному світі?
  • Яким є внесок жінок в історію України?
  • Що таке жіночий рух та якою є його роль в історії України?
  • Хто такі «Неймовірні»?
  • Що я можу зробити сьогодні для інших жінок?

Ведучі курсу:

Губіна Світлана – координаторка освітніх програм Центру гендерної культури, експертка з питань гендерної політики та освіти, тренерка; громадська активістка.

Делієва Наталія – голова Всеукраїнської організації «Асоціація жінок України «Дія», президентка благодійної організації «Перший благодійний театральний фонд», громадська, політична діячка.

Іваніна Тетяна – голова правління ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування», тренерка, експертка з питань гендерної політики та бюджетування, громадська активістка.

Ісаєва Тетяна – голова правління ГО «Центр гендерної культури», директорка Музею жіночої та гендерної історії, тренерка з питань гендерної політики та освіти Центру гендерної культури, громадська активістка.

Кісь Оксана – українська науковиця в галузі гендерних студій, історикиня та антропологиня, феміністка, докторка історичних наук, завідувачка відділу соціальної антропології Інституту народознавства НАН України, президентка та співзасновниця Української асоціації досліджень жіночої історії; авторка монографій «Жінка в традиційній українській культурі (друга половина XIX — початок XX ст. та «Українки в ГУЛАГу: вижити значить перемогти»; Лауреатка премії ім. Роберта Конквеста – 2022 за статтю у ділянці студій Голодомору; громадська активістка.

Ніколаєнко Ольга – докторка історичних наук, доцентка кафедри історії України Харківського національного педагогічного університету 

імені Г. С. Сковороди.  Викладачка курсів з гендерної та етнічної історії. Авторка монографії «Польські жінки Наддніпрянської України в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: громадське і приватне життя» та кількох десятків наукових статей і методичних розробок. 

Чорна Марія – арт-директорка, менеджерка проєктів, членкиня ГО «Центр гендерної культури».

Курс проводитиметься онлайн на платформі Zoom.

Учасниці курсу отримають доступ до відеолекцій, інтерактивних завдань, групових обговорень та практичних вправ.

Дати курсу:

24 травня 14:00 – 18:00

25 травня 14:00 – 18:00

26 травня 14:00 – 18:00

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1dQOo9DWh3-ZtFHTVIsaoiy_nIyu2hAyS-xxTojR8S4U/edit


Ініціатива впроваджується за технічної підтримки UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) Women’s Peace & Humanitarian Fund , гнучкого і оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

WPHF надає термінове фінансування місцевим жіночим організаціям громадянського суспільства (ОГС) в Україні. За технічної підтримки структури ООН Жінки WPHF фінансує жіночі організації та очолювані жінками ОГС для підтримки їх важливої на передовій діяльності, надання термінової гуманітарної допомоги жінкам-біженкам та внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також для захисту жінок та дівчат від сексуального та гендерного зумовленого насильства.

Переглядів: 3906 | Додав: dvm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 26.04.2024, 08:09
Вітаю Вас Гость

Категорії розділу

Новини музею [64]
Акції та звернення [63]
16 днів проти насильства [21]
Всесвітня кампанія
100-річчя 8 березня [7]
Жіночі сторінки історії [10]
календар знаменних та пам’ятних дат
Новини Всеукраїнської мережі Центрів гендерної освіти ВНЗ [46]

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0